Bedrijfsvisie

Hercon nv legt zich sinds april 1990 toe op het realiseren van diverse staalconstructies.
In de vroege beginjaren lag de nadruk voornamelijk op de constructie van industriële gebouwen. Maar gestaag groeide het bedrijf verder en breidde de werkzaamheden zich uit met het vervaardigen van trappen en bordessen alsmede het plaatsen van metalen dak- en gevelbekleding. Ook het renoveren van industriepanden, woningen en monumenten is sinds jaar en dag een constante factor.

Met dergelijke uitgebreide kennis is Hercon nv een vaste waarde in de wereld van de staalindustrie.

Door de aanwezige vakkennis, de jaren ervaring én niet te vergeten een dynamisch team bestaande uit goed gekwalificeerde monteurs en lassers staan wij in voor de productie van op maat gemaakte, hoogstaande kwaliteitsvolle staalconstructies. Deze kwaliteiten worden benadrukt door talrijke referenties bij grote bouwmaatschappijen.

Wij bieden dan ook oplossingen aan vanaf het moment van ontwerp tot en met de realisatie, dit voor grote als kleine aannemers alsmede voor de privé- en publiek sector.
Hiernaast zorgen correcte afspraken zowel qua prijs als termijn, voor een klantvriendelijk klimaat.

Ook U kunt profiteren van onze deskundigheid, ervaring en kwaliteit.
Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons. Samen wordt er gekeken naar de mogelijke realisatie en indien nodig worden alternatieve oplossingen aangeboden.

Veiligheid

Sinds jaar en dag vormen “Veiligheid, gezondheid en het milieu” belangrijke aandachtspunten in onze organisatie. Continue verbetering van de gezondheid én de veiligheid op het werk is niet alleen belangrijk voor het beperken van de risico’s op het werk, maar zorgt ook rechtstreeks voor het afleveren van kwalitatief goed werk. Om dit kracht bij te zetten is de montage-afdeling sinds mei 2011 VCA* gecertificeerd.